Pentru a pune o intrebare va rog sa completati rubricile de mai jos

Captcha

Laura Manolescu

10.04.2016

Suntem o firma din Bucuresti care si-a propus sa organizeze un eveniment caritabil cu scopul de a colecta de la angajati carti de care acestia se pot debarasa. Ne intereseaza daca dumneavoastra ati fi de acord sa le primiti pentru dotarea bibliotecii comunale sau scolare? Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc!

Vezi raspunsul

Dan

24.03.2016

De ce din impozitele platite de catre contribuabili, trebuia sa fie platiti ditamai mastodontii care pot rupe piatra in doua ? De ce nu se analizeaza dosarele de ajutor ? De ce trebuie platita o femeie sa stranga hartiile din garla pe o portiune de 100 m. De ce se curata doar 100 m garla si nu toata suprafata ?

Vezi raspunsul

Visan Dorina

07.03.2016

Cu tot respectul ptr dv dar raspunsul dv la intrebarea mea este incomplet sau ambiguu. Intrebarea era: aveti cunostinta de vreo intrerupere a camerei de la instalare si pana in prezent si daca da, care este perioada intreruperii? Ca acum este in functiune nu inseamna nimic ptr mine. Multumesc ptr intelegere.

Vezi raspunsul

Dorina visan

06.03.2016

Tinand cont ca majoritatea populatiei comunei au beneficiat de apa curenta si majoritatea si-au construit o baie si un wc in interiorul locuintei iar la nivelul comunei nu exista canalizare, ce ati facut in sensul acesta ca locuitorii sa nu murdareasca apa raului ?

Vezi raspunsul

Visan Dorina

02.03.2016

Daca stie cineva, primar sau politie cand a disparut camera de luat vederi a primariei de la Trenu din centru si cine a distrus-o daca au aflat si cand? Sunt contribuabil si ma intereseaza unde se duc si banii mei.

Vezi raspunsul

elena

17.06.2015

Buna dimineata! Am mai scris despre curatenia din satul TRENU,cum v-am mai spus nu necesia fonduri, se pare ca nu aveti nevoie de voturile locuitorilor din Trenu.Cu ce va incurcat statuia domnule Primar? Atat aveau si locuitori din Trenu,pentru cei din Chiojdeanca gasiti fonduri pentru parc etc,oare locuitori din Trenu nu sunt platitori de taxe si impozite? D-voastra ce ati facut pentru locuitori din Trenu?

Vezi raspunsul

Visan Olimpia

03.04.2015

Puteti sa indicati o adresa de mail valida?

Vezi raspunsul

elena

31.08.2014

Domnule Primar, satul Trenu arata parasit,pe timpul fostului primar chiar daca nu era din Trenu arata mult mai ingrijit. Niciodata nu a aratat mai rau, atatea buruieni...Speram daca sunteti din Trenu arata satul mai bine.....Nu necesita fonduri sa curatiti albia paraului si curatenie...Multumesc .....poate in viitor sa luati masuri....

Vezi raspunsul

Schmölzer Alfred

09.03.2013

Domnule Primar.Salutari si sanatate.Din Austria. Fredi nepotul lui Frichea(Trenu)


OPRITA NICOLAE

06.11.2012

ma intereseaza daca trebuie platiti impozitul la o casa batraneasca, parasita aflata in dezafectare

Vezi raspunsul

mihaila ion

21.10.2011

Cand se ia in considerarea amenajarea si ranforsarea cu simt de raspundere al podetului deja existent. Anul asta?????? Ca deja suntem in 21 octombrie, vine frigul si nu se mai poate face nimic.

Vezi raspunsul

visan dorina str gral eustatiu mihail nr 31 bucuresti sect 5

03.08.2011

D-LE PRIMAR, DIN ORDINUL CUI SI PENTRU CARE MOTIV SALARIATII PRIMARIEI DV AU DEFRISAT POMI IN MOD HAOTIC IN GOSPODARIA AFLATA PE RAZA COM CHIOJDEANCA SAT TRENU, CASA VICTOR MARES, UNDE AU FOST TAIATI FARA MILA DE JOS CU DRUJBA 4 POMI PRINTRE CARE SI UN NUC. VA INTREB, CONFORM CARUI ARTICOL DIN CARE LEGE S-A INTIMPLAT ASA CEVA SI CARE SUNT SALARIATII VINOVATI ?SI CUM II SANCTIONATI? EU STIU CA IN CONFORMITATE CU CONSTITUTIA ROMANIEI ART 44 ESTE ASIGURAT DREPTUL LA PROPRIETATE, IAR IN NOUL COD FISCAL ART 253-256 SE STIPULEAZA CA DISTRUGEREA SI TULBURAREA DE POSESIE ESTE PEDEPSITA CU INCHISOARE DE LA 2 LUNI LA 3 ANI . In acest caz cine plateste? Probabil dl. Babaiana Gheorghe si agentul comunitar HAITA DAN CARE AU ACTIONAT PRECUM DOCTORUL CIOMU. ASTEPT DE LA DVS UN RASPUNS PE ACEASTA TEMA

Vezi raspunsul

visan dorina str gral eustatiu mihail nr 31 sect 5 bucuresti

03.08.2011

Intrucit nu sunt multumita cu raspunsul dat de dvoastra ma vad nevoita sa intervin din nou. Acei pomi nu erau foarte inalti sa ajunga la fire, nu aveau cum sa fie rupti odata ce au fost taiati cu drujba si nu trebuia actionat in nici un fel pina nu era un membru din familie. Aati fi avut pe cine chema daca s-ar fi vrut. Apoi trebuia sa se mearga cu scara sa se urce si sa taie crengile care ar fi ajuns la fire nu tot pomul de jos. Dar dvs. ati dat acest raspuns din birou din ceia ce v-au spus salariatii dvs. nu v-ati dus sa vedeti ce este acolo eu am venit la Primarie sa va iau cu masina si sa va aduc si inapoi in timp record, dar nu am avut pe cine ca nu erati la primarie. Pot sa cred ca acest raspuns este dat de un alt salariat, iar eu voiam raspunsul dvoastra, dle primar.

Vezi raspunsul

Mihaila Ion

21.07.2011

Domnule Primar, De mai mult timp treneaza problema construirii unui podet peste garla in zona,,La pod la General", unde locuiesc familile Duta, Mihaila, Andronache,Savu, s.a..A-ti construit unul din ramasitele unei vechi puntii ce, dar acesta este inutil, nu este la indemana localnicilor, a-ti promis la toata lumea ca ve-ti rezolva aceasta situatie existenta, in schimb nimic nu s-a concretizat.Din cate va cunosteam erati un om de cuvant, iar acum la finele mandatului nu cred ca doriti sa se schimbe impresia de Jan Primarul.

Vezi raspunsul

pr. marcel cirstea

22.02.2011

Din fericire, biserica ,, Sf. Dimitrie '' a fost renovata si infrumusetata de curand, prin grija Parintelui si dragostea credinciosilor din Nucet, avand sprijinul financiar al Primariei. Speram sa continuam aceate lucrari si pe viitor.


ion

22.01.2011

Cand se va rezolva problema semnalului pentru telefoanele mobile?

Vezi raspunsul

NAN PETRICA

19.01.2011

SATUL TRENU ARE INTERNET INTRODUS?

Vezi raspunsul

Banica Emilia

07.01.2011

Buna ziua, As dori sa stiu si eu numarul de contact al Politiei din localitate. Nu ar fi o idee rea sa-l postati pe site. Multumesc.

Vezi raspunsul

mircea

13.12.2010

De ce nu rezolvati problema cu intrenetul?

Vezi raspunsul

COSTEL TURCULET

03.12.2010

SARBATORI FERICITE TUTUROR ANGAJATILOR PRIMARIEI. SALUTARI DIN SPANIA DIN PARTEA FAMILIEI MELE