Pentru a pune o intrebare va rog sa completati rubricile de mai jos

Captcha

stefan vasile(rusu)

25.02.2008

in primul rind vreau sa-l felicit pe di.primar pentru tot ce a facut pentru comuna chiojdeanca si mi-as dori sa sa ramina la fel sa nu se schimbe .toti promit si nu se vede nimic in urma dar tinind cont de faptul ca sunt plecat de 6 ani din tara cind m-am intors acasa doar in vizita era schimbat totul(in bine)pentru ca sa vazut sa terminat cu hotii inca mai sunt citiva dar sper ca cu timpul sa dispara.multumesc frumos.


anonim

02.03.2008

de ce nu puneti mai multe poze pe sait?De ce nu puneti casa lui AdreiRadulescu marele jurist din Cijdeanca?2 poze nu mai mult .eu am citit despre chiojdeanca si sa stiti ca este o comuna interesanta cu o istoioara frumoasa


diac

02.03.2008

puneti mai multe poze


constantin gheorghe

20.06.2007

de ce nu raspundeti la intrebarile puse?

Vezi raspunsul

Simona

09.07.2007

De ce o batrina care locuieste exact in centrul comunei Chiojdenca nu a putut fi ajutata de primarie pentru a putea avea acces la reteua da apa potabila, asa cum au fost ajutai si altii?

Vezi raspunsul

Cristian Negulescu

23.07.2007

Trec destul de des prin comuna Chiojdenca,si am observat in locul numit Tarna, o batrina care locuieste intr-o casa foarte derapanata. Am inteles ca i-a fost promis ajutor din partea primariei, si totusi observ ca nu s-a schimbat nimic. As dori sa intreb daca acest ajutor va veni vreodata, si daca da, cind? RASPUNS Primaria chiar a ajutat aceasta batrina , i-am facut gardul , a facut curatenie si urmeaza cind vom primi fonduri ( la rectificarea de buget ) sa reparam si casa .


cristian negulescu

01.08.2007

stimati edili ai comunei chiojdeanca v-am adresat si eu o intrebare in legatura cu batrina aceia care locuieste pe tarna si nu am primit nici un raspuns va rog ; nu mai aveti timp nici sa raspundeti nici la intrebari dar sa mai ajutati un om bstrin RASPUNS: Am publicat raspunsul la intrebarea anterioara (cu scuzele de rigoare pentru intirziere)


Andreea

30.08.2007

As vrea sa stiu si eu cum intru in posesia unui nr de telefonal al cuiva din Nucet desi nu stiu numele de familie


cristian Negulescu

06.09.2007

imi pare foarte rau ,a-ti primit niste fonduri stiti dumneavoastra mai bine de unde si a-ti ajutat niste persoane din Nucet,a-ti ajutat-o chiar si pe vecina acelei batrine de pe Tarna sa-si faca o camera la strada sispune-ti ca n-ati avut fondurt. Mai bine ii faceati si ei o camera decit sa-i faceti gardul ca ala nu e ajutor Unde doarme femeia aia la iarna ca pica casa pe ea Daca a-ti avea un parinte in aceiasi situatie ce a-ti face Ajutati exact pe cine nu trebuie O sa urmaresc atent acest caz si va rog da ti raspunsul mai repede


24.09.2007

de ce nu raspundeti la intrebari?


VOICU VASILICA FLORICA

31.10.2007

SE POATE CONCESIONA DE LA PRIMARIA DV UN TEREN SAU CUMPARA PENTRU CONSTRUIREA UNEI PENSIUNI TURISTICE


ilie adrian

09.11.2007

cautati alte poze mai frumoase in care sa apara peisajele din jur!


cristian dobrita

26.08.2010

Nu am nicio intrebare, decat ca parintii mei sunt din Chiojdeanca,si eu am 10 ani de cand sunt in strainatate si cind citesc imi dau lacrimile. Nu-mi vine sa cred ca a venit ziua in care sa citesc pe internet despre acest sat...Va iubesc!


Bogdan Telea

01.08.2008

Cat de curand voi face o vizita in localitate si o sa fac ceva poze, pe care am sa le postez undeva.. Macar link-ul il voi afisa aici.. Toate cele bune!


MIHAILA ION

08.08.2008

VREAU SA FELICIT PRIMARUL ACTUAL SI ECHIPEI SALE PENTRU CE A FACUT IN MANDATUL TRECUT, SI II UREZ SA CONTINUE CU SUCCES ACTIUNILE INCEPUTE SI PROMISE CETATENILOR COMUNEI, IN MANDATUL ACTUAL IN ASA FEL SA IMBUNATATEASCA VIATA CHIOJDENILOR.


anonim2

15.02.2009

cunosc foarte bine zona aceasta imi place sa merg acolo mai ales in satul vecin TRENU dar ar fi mult mai bine daca domnul primar ar mai face ceva si pentru acel sat. Ar fi minunat sa aveti mai multe poze pe acest site sunt locuri frumoase in aceasta zona si merita vazute dar si zona merita vazuta in realitate.


15.02.2009

de ce nu exista si o adresa pentru satul trenu si nucet sau o galerie foto din aceste zone sau de ce nu faceti o pagina unde cei care vor sa adauge poze din aceste zone sa o poata face.e pacat sa nu fie vazute si acele zone.multumesc anticipat.


Roxana

15.03.2009

Foarte frumos din partea dumneavoastra ca ati reusit sa faceti soseaua si catre satul Trenu .Era pacat sa nu o faceti ,este un sat foarte frumos daca s-ar face priecte ar fi o zona turistica foarte frumoasa .Pacat ca nu incercam


mircea

13.08.2010

Am copilarit in Chiojdeanca din 1943-1948, deci 5 ani.Din centrul satului se trecea pe un pod si se urca spre deal unde pa stanga era conacul generalului Ionescu Stefan inconjurat cu ziduri inalte de piatra iar langa zid era biserica satului si peste drum primaria. Imi amintesc de familiile Marasescu,Stanila,Badea Ionescu Costica zis catelu care avea moara de foc si de Onu care avea moara de apa si lac cu peste.Am stat cu chirie intr-o casa care era gard in gard cu moara lui Ionerscu la o vaduva care o chema Anica care avea 2 fiici Filica si Maria.Am invatat la scoala din sat cere era pe deal langa conacul boiersc dar pe partea dreapta a drumului.Postul de jandarmi era in centrul satului in casa familiei Francu Gh. Am prins perioada de razboi si cea de foamete din 1947. Cu toate necazurile am amintiri frumoase din copilarie.


GABRIELA TUDOSE

14.04.2009

de ce nu adaugati mai multe poze cu peisajele din satul nucet, poze mai frumoase si cu interiorul conacului si al bisericii din acel sat? ati putea valorifica mult mai mult potentialul acestei comune

Vezi raspunsul